İzleyiciler

19 Mart 2016 Cumartesi

Kısasta Hayat Vardır

 
Bir masum insanın canı kıyılıyorsa eğer;  bizim de içimize ateş düşüyor. Hele o kişinin yakınlarının ateşi hiç sönmüyor.  Bir can ne kadar kutsalsa onu korumak da o kadar kutsaldır. Kim ki masum bir insanın canını kıyıyorsa bunun karşılığı idam olmalı. İdam geri gelmeli. Gelmeli ki adalet duygusu toplumumuzda hakim olmalı. Mutlaka kısasa kısas olmalı. Zira kısasta hayat vardır.  

Ülkemizin bir çok yerinde yapılan terör olayları ve canlı bombalarla yapılan katliamlar sadece güvenlik tedbirleriyle önlemek  mümkün olmaz. Katliamı yapan ve yaptıranın yanına  bu kalmamalı. Masum insanların kanı yerde durmamalı. Devlet sadece merhamet yüzünü göstermez. Azılı katillere de suratını asmalı.

Son zamanda Ankara ve İstanbul merkezli canlı bombalar bir bir devreye sokuluyor. Sokulsa da bunun mutlaka sonu olacaktır. Millet olarak biz devletin yanında durmak zorundayız. Yoksa yangına  biz de odun taşımış oluruz. Bugünkü Taksim  İstiklal Caddesindeki vuku bulan canlı bomba patlamasına şiddetle lanetliyoruz. Bu eylemde cürümü olanlar Taksim meydanında infaz edilmeli.

Profösör

2 yorum:

Sapsikanne dedi ki...

aynı fikirdeyim..bütün azmettiriciden, o bombanın oraya ulaşmasını sağlayan en ufak yardımcıya kadar hepsi ... ve hemen kaldırılmasın kalsın orada bir süre ki ibret olsun... gerçi bu düşünce ürküttü birden; oralardan çocuklar da geçiyor nasıl etkilenirler.. ama onlar da şimdiden öğrensinler cana kıymanın sonunu...

Unknown dedi ki...

Maalesef ki caydırıcı cezalar yok bizim ülkemizde, yeterli değil. Ne kadınları, kızları, çocukları sapıkça öldürenler hakettiğini görüyor, ne de alçakça devletimize,askerimize, milletimize zarar verenler, hayatlarına kastedenler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...